top of page

Remote learning support

Public·20 members

Nikola YersNikola Yers
Nikola Yers

İnternetdə gəzərkən müxtəlif dizaynlı və funksiyalı

Salam hər kəsə! İnternetdə gəzərkən müxtəlif dizaynlı və funksiyalı saytlara rast gəlirəm. Ancaq mənim üçün əsas meyar – istifadəçi təcrübəsinin rahatlığıdır. Yəni qeydiyyatdan keçəndən sonra profili idarə etmək, bildirişləri tənzimləmək və lazım gələrsə məlumatları yeniləmək nə qədər asandır. Bu baxımdan Azərbaycan platformaları arasında fərqlənənləri varmı? Kimsə bu barədə müsbət rəy verə bilərsə, çox minnətdar olaram.

4 Views
Lilit Relis
3 days ago

Axşamlar işlərimi yekunlaşdırıb bir az da olsa özümə vaxt ayırdıqda, adətən, maraqlı və faydalı məzmunlar axtarıram. Çünki keyfiyyətli vaxt keçirmək insanın əhval-ruhiyyəsinə birbaşa təsir edir. Son günlərdə araşdırdığım platformalar içərisində biri məni xüsusilə heyran etdi. Söhbət ünvanından gedir. İlk baxışda hər şey sadə görünsə də, dərinə getdikcə buranın nə qədər geniş imkanlar təqdim etdiyini anlayırsan. Saytda naviqasiya o qədər asandır ki, heç bir yardım olmadan hər şeyi özbaşına kəşf edə bilərsən. Mən burada bir neçə gün ərzində çoxlu yeni və maraqlı şeylər öyrəndim. Hər dəfə qayıdanda sanki yeni bir dünyaya addım atıram. Bu platformanı boş vaxtını dəyərləndirmək istəyən hər kəsə ürəklə tövsiyə edirəm.

little stars logo ( color ).png
  • Facebook
  • Instagram

© 2022 by Little Stars Child Care Center.

bottom of page